Zaterdag 11 maart gestart met verkoop Deelplan 3 in Ringoevers

Goed nieuws voor alle geïnteresseerden in het project Ringoevers. Zaterdagmiddag 11 maart 2017 om 13:00 uur ging Ringoevers Deelplan 3 officieel in verkoop. In dit Deelplan zullen woningen beschikbaar zijn voor starters en doorstromers. Het plan voorziet in hoek- en rijwoningen, vier- en twee-onder-één-kapwoningen, een vrijstaande en beneden- en bovenwoningen (gelijkvloers wonen is ook mogelijk). Je bent dan ook van harte welkom in het verkoopcentrum om de verkoopdocumentatie zoals de prijslijst en het inschrijfformulier op te halen en de maquette en verkooptekeningen te bekijken.

Op zaterdagmiddag 11 maart start de inschrijftermijn voor 77 nieuwe woningen. De inschrijftermijn loopt door tot  en met woensdagmiddag 22 maart. Tijdens de inschrijftermijn is het verkoopcentrum op meerdere momenten open, Dus indien je verhinderd bent op 11 maart is het ook mogelijk op een ander moment langs te komen.
Verkoopcentrum aan de Meerlaan 222  is  open op:
Zaterdag 11 maart 13.00 tot 15.00 uur
Woensdag 15 maart 13.00 tot 15.00 uur
Zaterdag 18 maart 13.00 tot 15.00 uur
Woensdag 22 maart 13.00 tot 15.00 uur
En buiten deze tijden zijn de makelaars uiteraard ook beschikbaar.
Afgelopen periode hebben geïnteresseerden al kennis kunnen maken met het nieuwe Deelplan. De glossy heb je wellicht al in bezit of gedownload via de website? Binnenkort zal ook op de website het filmpje van Deelplan 3 te zien zijn.
Na het publiceren van de nieuwe glossy hebben wij veel positieve berichten mogen ontvangen. Door de vele aanmeldingen als geïnteresseerde en de krokusvakantie hebben wij besloten om na de vakantie in de verkoop te gaan zodat iedereen de mogelijkheid heeft om de beschikbare informatie te vergaren en zich in te schrijven.
Heb je de glossy nog niet gezien? Download deze dan hier. Of wil je een vogelvlucht over de nieuwe wijk maken, klik dan hier.

Published by