Meeroever, Hillegom, Nederland

Omschrijving

 

Nog enkele Appartementen in Havenzicht te koop

Deelplan 5 is de laatste fase van het woonproject Ringoevers en vormt alsnog een unieke kans om in dit prachtige plan te komen wonen. Op de verhoogde begane grond van het te bouwen appartementengebouw Havenzicht is onder andere nog een woning beschikbaar (bouwnummer 320, voor up-to-date info bel mij 06-51034508). Het appartement is, evenals de bijbehorende separate berging, per lift of trap bereikbaar vanuit de afgesloten entree met bellentableau.

Indeling van het appartement:

Entreehal met meterkast, wc-ruimte met hangend toilet en fonteintje en een technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine, droger, warmtepomp, warmte terugwininstallatie en omvormer voor de eigen zonnepanelen.

Woonkamer met open keuken (die niet in de V.O.N.-prijs is inbegrepen) en toegang tot een ruim balkon met uitzicht op de haven en omliggend groen. Door de gunstige ligging op het zuidoosten is er op het balkon en in de woonkamer vrijwel de gehele dag zon.

De drie slaapkamers en de badkamer bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. De hoofdslaapkamer is voorzien van een balkon. De badkamer met grijze vloertegels en witte wandtegels beschikt over een wastafel en douchehoek. Eventueel is het mogelijk om de badkamer middels meerwerk naar uw eigen smaak te realiseren.

Heeft u interesse in dit appartement? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Er zijn overigens nog enkele bouwnummers beschikbaar. Dus als dit appartement niet geheel aan uw wensen voldoet, informeer dan bij ons naar andere mogelijkheden

Voor informatie zie ook https://www.funda.nl/nieuwbouw/hillegom/project-40378964-ringoevers-deelplan-5/

Je kunt natuurlijk ook altijd mij bellen voor informatie 06-51034508

Bekijk op de kaart

This style property is located in is currently and has been listed on Linette Pielkenrood. This property is listed at . It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.

Published by